Landslagets Friidrettsskole 2022

Vi er ferdige med en aktiv og morsom uke på Kalnes Friidretsstadion. 

2022-06-19
N

BILDESERIE (link) 

Her kommer en liten rapport.

Fredag

Landslagets Friidrettsskole ble avsluttet med et stevne der barna konkurrerte i øvelsene 60 meter, lengde, slengball, 400 meter, liten ball og 60 meter hekk. Midt på dagen hadde vi grillfest med pølser og saft, og litt "bading" i hindervanngraven for å kjøle oss ned i varmen. Dagen ble avsluttet med diplomer og medaljer til alle. Tusen takk for en super uke! 

Torsdag

På torsdag varmet vi opp med leker og hadde friidrettsøvelsene liten ball og stafett før lunsj. Etter en god matpause fortsatte vi med en natursti der barna konkurrerte i poster som potetløp, vannstafett og quiz. Dagen ble avsluttet med valgfrie friidrettsøvelser og startblokktrening. Nå gleder vi oss til barnestevne og grillfest i morgen! 

Onsdag 

På onsdag startet vi dagen med masse lek før vi begynte med friidrettsøvelsene tresteg og sprint. Etter lunsj dro vi inn i Kalneshallen hvor vi hadde forskjellige aktiviteter som klatring, turning og kanonball. Noen av oss dro også på gårdsbesøk der vi fikk hilst på både kaniner, høner, sauer og kuer. 

Mandag og Tirsdag 

Vi startet uka med øvelsene lengde, spyd, høyde og slengball på mandag, og avsluttet dagen med menneskepyramider og stafetter. På tirsdag fortsatte vi med hekkeløp, kule, lengre løp og litt basistrening. Dagen ble avsluttet med hinderløypestafett og fotballkamp mellom barna og aktivitetslederne. Vi gleder oss til resten av uka! 

 

Idrettslekene vil pågå mandag til fredag i uke 25. Vi starter klokken 09:00 hver morgen på Kalnes Friidrettsstadion (merk at det tar noen minutter å gå fra parkeringen på Kalnes vgs). 

Våre ledere har allsidig friidrettsbakgrunn og gleder seg til til å ta med barna på spennende aktiviteter hele uken. 

PROGRAM (små endringer kan forekomme)

Velkommen :)

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

August
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234