Smittevern inne

Når treningene nå starter opp etter høstferien må vi gjennomføre innetreningene i tråd med retningslinjene fra kommunen.

 

2020-10-05
Henrik B.

Vi ber derfor alle å merke seg følgende:

Generelt

Som tidligere gjelder selvfølgelig at ingen utøvere, trenere eller foreldre skal møte i hallen dersom de er syke eller har symptomer.

Utøvere, trenere og foreldre som blir i hallen skal sprite hendene ved ankomst og avslutning av trening. Ved trening på kastøvelser skal utøvere sprite hendene før og etter øvelsen.

Gjennom treningen er det viktig at vi har fokus på å opprettholde avstand mellom utøverne (1-meters-regelen)

Når treningen er avsluttet skal vi forlate hallen uten å blande oss med andre grupper og vi skal ikke bli lenge i hallen etter trening. 

Gruppestørrelse / bruk av areal

Gruppestørrelsen er begrenset til 20. Siden den store 2008-årgangen nå går opp til gruppe 13+, tror vi dette kan gå bra. Dersom vi skulle slite med gruppestørrelsen, vil trenerne innføre påmelding til treningene slik at vi kan planlegge best mulig.

Både liten gruppe (født 2009 og senere) og gruppen for 13+ (født 2008 og tidligere) trener i Kalneshallen på tirsdag og torsdag. Disse gruppene må holdes adskilt. I praksis betyr dette:

* På tirsdager skal liten gruppe gå rett inn i den store hallen og være der. 13+ skal gå rett inn i den lille hallen og bli der. Disse går langs med garderobene og inn døren som går rett inn i den lille hallen.

* På torsdager er det omvendt. 13+ går rett inn i den store hallen, mens liten gruppe går langs garderobene og rett inn i den lille hallen. På torsdagene vil vi dele opp den store hallen slik at liten gruppe kan benyttes 60m-stripa (går gjennom begge hallene)

* Det er en stor fordel hvis vi unngår "renn på toalettet". Vi skal helst ikke bruke disse, da det vil medføre mer vask for oss. Både utøvere, trenere og foreldre bør derfor stille best mulig forberedt på det området. Utøvere som er i den store hallen skal benytte HC-toalettet ved inngangen til hallen. Utøvere som er i den lille salen skal benytte toalettet i singlegarderoben rett utenfor salen.

* Det er kun trenerne som skal hente ut utstyr

Lenke til oversiktskart for bevegelse i hallene: Salkart friidrett Kalnes.pdf

Foreldredeltakelse

I kommunens retningslinjer oppfordres det til at foreldre ikke er i hallen. Da bør vi følge det så langt det lar seg gjøre. Det er fortsatt lov å være tilstede dersom det er viktig for utøver å ha foreldre der, men da skal man sitte isolert fra aktiviteten slik at man ikke må telles med i gruppestørrelsen.

Vask i Kalneshallen / Kalnes gymsal

Bemanning / tid

Det er alltid to personer som er kalt inn for å vaske (se vaskeliste under). Fremmøte er 30 minutter før avsluttet trening (tirsdag og torsdag kl 18.30). Er det første gang, så kan det være lurt å møte litt før. Vaskeliste:

Vaskeutstyr

Bøtter, kluter, langkost og klorin står i utstyrrommet med adgang i den store hallen. Den som vasker anbefales å bruke egne oppvaskhansker.

Vann

Tilgang til vann er det i HC-toalettet ved inngangen til hallen og i en åpen singelgarderobe i gangen rett utenfor den lille hallen. HC-toalettet anbefales.

Vask av berøringsflater

Benyttede tjukkaser skal tørkes over med langkost og våt klut (bruk gulvklut). Dette inkluderer den lange blå matta i den lille salen. Ribbeveggen i den store salen skal tørkes over med våt klut (de små klatrer i den innimellom). Alle benkene i begge salene skal tørkes over med våt klut. Stolpene på håndballmåla tørkes over med våt klut. Tverrligger tas også, dersom den som vasker rekker opp.

Dørhåndtak til inngangsdørene til hallene tørkes også over med våt klut.

Vask av friidrettsutstyr

Benyttet kastredskap tørkes over med våt klut. Dersom store hekker er benyttet, så tørk over øverste del (den tversgående) med våt klut.

Avslutning

Slå ut vann i do. Sett bøttene og langkosten på plass og heng klutene til tørk på bøttekanten.

Dialog

Spør trenerne hva de har benyttet, så dere ikke vasker over ting vi ikke har berørt. Trenerne har ansvaret for å flytte utstyr inn og ut. Be trenerne sette utstyret inn i utstyrsrommet, men slik at dere kan tørke over før dere legger det/setter det på plass. Ved første gang så spør trenerne hvor det skal stå.

 

Her finner dere hele regelverket til kommunen: 

https://www.sarpsborg.com/globalassets/dokumenter/kultur-og-fritid/retningslinjer-for-bruk-av-kommunale-innendors-idrettsanlegg---05.10.2020.pdf

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

August
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234