Opplegg og tidsskjema Craft-karusell og KM terrengløp tirsdag 22. september

Vi ser frem til å arrangere Craft-karusell og KM i terrengløp på førstkommende tirsdag. Merk at arrangementene betraktes som ett arrangement når det kommer til smittevern. Her finner dere praktisk informasjon og tidsskjemaer 

2020-09-20
Henrik B.

Resultater Craft-karusellen:

RESULTATER (online) / RESULTATER (komplett)

Resultater KM terrengløp:

Resultater KM terrengløp Norsk Friidrett Østfold 2020.pdf

 

Tidsskjema for Craftkarusellen: Tidsskjema Craft-karusell 220920 Sarpsborg.pdf

Tidskjema KM terrengløp: Tidsskjema KM-terrengløp 220920 Sarpsborg.pdf

Merk at start og mål for terrengløpene er på oppsiden av betongtribunen.

Liste over dommere og funksjonærer Craft-karusellen: Craftkarusell 220920 - Sarpsborg IL - dommere og funksjonærer.pdf

Liste over dommere og funksjonærer KM terrengløp: KM terrengløp 220920 - Sarpsborg IL - dommere og funksjonærer.pdf

Les følgende retningslinjer om smittevern

Det er påmeldt rundt 80 utøvere til Craft-karusellen og rundt 40 til KM-terrengløp. Vi ber klubbene bidra til at det ikke blir et problem å holde begrensningen i antall på 200 personer. Som dere ser er det ikke rom for mange tilskuere. Vi har sendt ut mail til deltakende klubber om innmelding av akkrediterte trenere. Dersom dette ikke er mottatt, så henvend dere til på mail depotvn@online.no.

Personer som ikke overholder smittevernreglene vil bli bortvist. Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som for eksempel feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand, skal ikke delta i noen form for aktivitet. De skal heller ikke møte som tilskuere. En-meters regelen skal overholdes og alle skal følge reglene for håndhygiene. Det vil bli satt ut sprit-stasjoner på alle øvelsessteder og ved ankomst anlegget.

Det er ikke avkryssing i løpsøvelser i9 Craft-karusellen. Det er ingen premiering i karusellstevnet, men det vil bli delt ut KM-medaljer i terrengløpene. Alle baneøvelser starter med opprop 10 minutter før øvelsesstart. I de tilfeller hvor utøverne bare har tid til å gå fra den ene øvelsen til den andre, så gjør det. Dommerne og funksjonærene venter på dere :) Startnummer mottas ved ankomst. All oppvarming til Craft-karusellen foregår i utgangspunktet på banen.

 

Ikke bryt sperringene som settes opp ved stadion. Alle skal gå inn på stadion der ankomstregistreringen er satt opp. Følg parkeringsanvisningene når dere ankommer kalnes. det vil være godt skiltet.

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

August
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234