Godt nytt friidrettsår!

Nå som vi går inn i 2020 er det på sin plass med litt informasjon til foreldre og utøvere. 

2020-01-01
Henrik B.

Bestilling av klubbtøy 2020

Normalt er det bare mulig å bestille tøy en gang i året. Dette gjør vi i januar. Det legges ut en egen nyhet på dette snart. Bestillinger vil bli tatt opp på treningene. Nytt av året er at det blir mulig å bestille T-skjorte som konkurranseoverdel. Vi introduserer også en hettegenser. Vi håper spesielt at mange kjøper hettegenseren!

Siden vi har valgt å ha et eget desgin på klubbtøyet, koster det noe penger. Vi har et ønske om at alle har en singlet eller en T-skjorte som de kan bruke på stevner. Denne skal kombineres med svarte benklær og svarte eller hvite sokker utøveren har selv. Dersom man skal kjøpe mer klubbtøy til en unge som vokser, kan hettegenseren være det riktige, siden den er forholdsvis billig. Mange synes også treningsjakken er fin. Kjøper man den, så vær litt bevisst på at den ikke blir for liten på et år.

Innendørssesongen
I løpet av månedene som kommer er det flere fine mulighetr til å være med på innendørsstevner. Vi har allerede lagt ut en del stevner i aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Denne vil bli oppdatert fortløpende.

I Østfold
Det er to lokale stevner som man kan være med på. Disse er spesielt egnet for de litt yngre utøvere. Disse går i Askim 18. januar og i Fredrikstad 2. februar.

I Bærum og på Nes (Hvam i Akershus)
I Bærum og på Nes er det flerbrukshaller tilrettelagt for friidrett, dvs. med 200m rundbane med doserte svinger og andre faste friidrettsinstallasjoner. Årets innendørs Tyrvingleker i Bærum arrangeres 8. og 9. februar. Dette er et veldig bra stevne. På Nes arrangeres Norgeslekene 25.-26. januar. Både årets Ungdomsmesterskap og årets Norgesmesterskap innendørs går i Bærum.

Bamselekene
Bamselekene er en opplevelse alle mellom 10 og 12 år bør få med seg minst en gang. Stevnet går i Stangehallen (Hamar) og er en overnattingstur (oftest opp fredag, hjem søndag). I aldersklassene 10 og 11 år må du fullføre alle fire øvelser for å få en stor bamse i premie. 12-åringene må fullføre 5 øvelser for å oppnå det samme. Deltar vi mange nok, så kan det bli mulig å stille stafettlag også. Hvis du ønsker å være med der, så send en mail til depotvn@online.no innen 15. januar, så skal vi se på mulighetene for et koordinert opplegg. Stevneinvitasjonen ligger allerede i aktivitetskalenderen.

Oversikter
Se forøvrig de overordnede oversikter for stevner i 2020 her https://www.sarpsborgil.no/Friidrett/Toppmeny/Stevner/arrangement/Terminlister/Utvalgte-stevner,-lop-og-stafetter.html. På denne nettsiden finner du en oversikt over innendørsstevner, aktuelle stafettdatoer og utendørsstevner i 2020. Liten gruppe kan allerede merke seg datoer for karusellstevnene.

Egne arrangementer
Det er flere datoer vi ønsker at dere merker dere med en gang. Vi har mange arrangementer, og det er inntekter fra disse som gjør at dere foreldre og utøvere ikke må jobbe annen dugnad. Det kommer separat innkalling til hvert arrangement.

Store arrangementer der vi trenger mange funksjonærer
9.mai arrangerer vi Glommaløpet. Dette er årets største dugnad. 
26.mai arrangerer vi karusellstevne for klassene 8-12 år.
22.august arrangerer vi Olavslekene. 
10.oktober arrangerer vi Kulåsløpet sammen med iSarpsborg.

Mindre arrangementer
28.april arrangerer vi Kretsmesterskap i terrengløp. Det er behov for et antall funksjonærer.
22. september arrangerer vi klubbmesterskap. Det arrangerer vi sammen med foreldrene som har med utøvere, samt noen dommere.
I august eller tidlig september skal vi arrangere Løvelekene sammen med Lions (stevne for barn, ungdom og unge voksne med nedsatt funksjonsevne). Da vil vi trenge et antall funksjonærer.

Treningsleir
Utøvere fra 13 år (født 2007) og oppover vil snart motta informasjon om årets treningsleir. I år vil vi satse på en 3-dagers samling i Uddevalla i begynnelsen av påsken. Vi håper mange vil prioritere denne.

Annet
Det vil bli holdt foreldremøter før utendørssesongen, mest sannsynlig en gang før påske.

1. januar ble medlemskontingenten fakturert. Vi ber dere om å betale denne. Dere som ikke er kjent med betalingssystemet kan ta kontakt på depotvn@online.no

Vi ønsker alltid flere medlemmer i gruppene våre. Vi oppfordrer derfor alle til å markedsføre aktiviteten vår til venner og kjente.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

August
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234