Nestlé-Idrettsleker 2019

Da er vi i gang med årets Idrettsleker på Kalnes Friidrettstadion. 53 barn og 7 aktivitetsledere er i full aktivitet mandag til fredag i uke 26

2019-07-24
Pål E

 

BILDESERIE

BILDESERIE - SA (+)

RAMMEPROGRAM 2019

 

Mandag

Første dagen har vi drevet med sprint og lengre løp, hoppet lengde og høyde, kastet spyd og støtet kule. I tillegg har det vært både organiserte leker og frilek. På slutten av dagen var det mange imponerende pyramider som ble laget kun med hjelp av egne kropper :)

Tirsdag

I dag har vi hoppet høyde, kastet spyd og løpt lange løp, og det var imponerende innsats i alle øvelser. Etter lunsj hadde vi Kalneshallen til disposjon, her ble det klatret, spilt kanonball og diverse turnøvelser. Vi har også vært på gårdsbesøk og hilst på kuer, kaniner og høner.  

Onsdag 

Dagens friidrettsøvelser var hekk, slengball, stafett, diskos, tresteg i tillegg til basistrening. I tillegg til den daglige dosen med leker har vi hatt fotballturnering på ettermiddagen. 

Torsdag 

I dag har vi vært innom en rekke friidrettsøvelser og fått øvet litt ekstra på teknikske detaljer. Etter lunsj fikk vi besøk av SA, som tok mange fine bilder av barna (se egen link). Dagens tilleggsaktivitet (foruten leker og frilek) var natursti med seks innlagte poster. Fortsatt topp stemning i det gode været på Kalnes :) 

Fredag

På Idrettslekenes siste dag har vi hatt friidrettstevne. Barna fikk prøve seg mot klokka på 60m og 400m og ble målt i lengde og slengball. Her var det flott innsats i alle øvelser. I strålende sol på Kalnes koste vi oss også med grilling på stadion. Dagen ble avsluttet med premieutdeling, der alle deltakerne fikk medalje og diplom.

 

Vi takker alle barna for en super uke, alle har vært kjempegreie og innsatsen har vært imponerende. En stor takk også til våre ungdommer som har lekt og instruert hele uka. Til slutt ønsker vi å takke Arnhild og Hilde for servering av mat samt til Kalnes vgs for lån av både kantine og Idrettshall. 

Vi er tilbake med nye Idrettsleker neste sommer, alle er velkommen : )

 

Hilsen fra Torgeir og Pål

Kalender

September
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket