admin :-) 2018-09-12 22:09:51

Info om trening - SIL Alpin

Vi i Sil Alpin har tre elementer som er viktige for oss for at barna våre skal få effektive og morsomme treninger. Vi ønsker at alle leser informasjon til foreldre og foresatte, setter seg inn i treningsplanen og sesongplanen. Derfor er det tre undermenyer på denne siden som på en grei måte går gjennom hva vi har fokus på, hvordan vi trener og ikke minst oversikten over all moroa barna våre kan velge å delta på.

Her er foreløpig treningsplan for sesongen 2020-2021

Faste treningsdager i Kjerringåsen:

  • Tirsdag SL kl (17.30) 18-20.00
  • Torsdag SSL kl (17.30) 18-20.00

Mandag/ onsdag ekstra trening fart/ SSL (etter avtale). Disse treningene er i hovedsak for Gruppe 3. Denne treningen kommer i tillegg til minst en annen treningsdag.

(SL = Slalom, SSL = Storslalom, SG = Super G)

Treningsplan i menyen til venstre, her beskrives den alpine treningen vi i SIL Alpin jobber etter. Dette er hovedplanen som vi jobber etter gjennom året. Her er også informasjon om treningens innhold, fokus for de ulike aldersgruppene, beskrivelse av våre treningsgrupper, utstyrsinformasjon og regelverk.

Sesongplan i menyen til venstre, her legger vi ut alt som skjer i løpet av en sesong. Ikke alt er obligatorisk, den er kun ment som en oversikt. Ved spørsmål om arrangement i denne, ta kontakt med arrangementsansvarlig for detaljer.

For å gi et lite innblikk i hva som skjer oppe i skibakken når vi trener, så har vi laget en kortfattet treningsveiledning. Her beskrives hva de tre gruppene trener på, hvilke øvelser de gjør og hva som er målet med treningen. Det er mange ord og uttrykk, som kan virke ukjente og vanskelige å forholde seg til. Vi har forsøkt å beskrive dem kort i denne veiledningen.

Den kan lastes ned her: Øvelser i alpin skitrening

Enda mer informasjon om trening ligger på sidene til Norges Skiforbund, Olympiatoppen og Young Attacking Vikings. På "Linker" ligger det snarveier til mange gode sider.