admin :-) 2018-10-19 18:59:07

Utstyr for trening med SIL Alpin

Vi forsøker å legge liten vekt på skiutstyr. For å trene med oss krever vi hjelm og anbefaler sterkt ryggskinne. Dette beskrives i treningsveiledningen som ligger her: Treningsplan Trenerne våre ser barna i bakken og har godt grunnlag for å gi anbefalinger om utstyr. Spør en av dem om råd.

Vi har vår egen facebook gruppe hvor alle medlemmer kan legge ut utstyr til salgs. Sjekk innom, alle barn vokser og det er mye bra, brukt utstyr å få kjøpt. SIL Alpin - kjøp og salg

Ut over det finnes det større alpinklubber i Oslo- området som har store bruktsalg hver høst. Heming, Bærum og Njård er noen av skiklubbene som arrangerer bruktmarkeder.

Bruktmarked%20skiutstyr.JPG

Alpinklubber landet rundt støtter opp om at vi skal utvise nøkternhet og unngå for mye fokus på utstyr. Alpint skal være gøy og barna skal være i aktivitet. For mye fokus på utstyr kan virke mot sin hensikt og skape uheldige og unødvendige følelser hos barna. Bruk det utstyret dere har tilgjengelig, så lenge det er relativt nymoderne. Vi må ha innsvingte ski for å lære den nye teknikken, men vi må ikke ha årets modell. La barna få jobbe med utstyret og lære seg å bruke det. Trening, tålmodighet og hard jobbing gir resultater. Det er noe av det viktigste barna våre kan lære.