admin:-) 2018-09-16 11:29:02

Linker

Telenorkarusellen.jpg

På sidene til Norges Skiforbund finnes nasjonal informasjon om skigruppene. Nyttig informasjon om reglement, trening og nasjonale samlinger og renn.

På Olympiatoppen's nettsider ligger det en utviklingstrapp som er utviklet i samarbeid mellom Norges Skiforbund og Olympiatoppen. Den er ment som et hjelpemiddel til å få frem gode alpinister i Norge. Her ligger beskrivelser og videoer som gir et større innblikk i hvordan vi trener, hvilke øvelser vi fokuserer på og hvordan treningsgruppene deles opp i forhold til barnas ulike ferdighetsnivå.

Young Attacking Vikings er et rekrutteringsprosjekt som har som mål å skape utfordring, variasjon og mestring i alpinsporten. Når vi trener og arrangerer i tråd med dette prosjektet er fokus på terrengbruk og utfordringer som skaper mestring, terrenget er «treneren». Her er skiglede og situasjonsstyrt læring i fokus.

Young Attacking Vikings har en video- database fom er tilgjengelig på denne linken:

SIL Alpin trener i Kjerringåsen, Sarpsborg. Vi tilhører Østfold skikrets. På nettsidene til Østfold Skikrets ligger informasjon fra Alpinkomiteen (AK). Her finnes også informasjon om trenerutvikling, breddesamlinger og arrangermenter i regi av kretsen.

Kjerringåsen Alpinsenter er vår "hjemmebane". Her har vi flotte treningsforhold, egen utstyrsbod til porter, driller, vester, merkebånd og alt vi trenger til organisert trening. Mellombakken og SIL- bakken er løypene vi trener i. Når vi har hovedtrening er varmestua åpen. Her er det WC, kiosk og god plass til å varme seg eller ta en liten hvil for slitne ben. Se Kjerringåsens egne nettsider - Se så fint vi har det!

Vi har en facebook- gruppe for kjøp og salg av utstyr; SIL Alpin - Kjøp og Salg