Stopp koronasmitten!

Sarpsborg Allianseidrettslag følger helsemyndighetenes smittevernregler. Idretten er med i den store dugnaden om å få stoppet koronasmitten i samfunnet. Derfor har Norges idrettsforbund, i samarbeid med Norsk Tipping, laget informasjonsmateriell som idrettslag og klubber nå kan bruke tilknyttet idrettsarenaene.

Følg anbefaling som kommer fra gruppene og ta kontakt med ansvarlig trener om det er spørsmål.

2020-03-07
admin :-)

Norsk idrett tar koronasituasjonen på største alvor, og er opptatt av at idretten blir en så trygg arena som mulig slik at vi klarer å holde smitten i samfunnet nede. For å lykkes med den gradvise gjenåpningen av samfunnet må smitteverntiltakene også gjenspeiles i idretten. Derfor har Norges idrettsforbund gått sammen med Norsk Tipping om å utarbeide informative og enkle smittevernstiltak som barn-, ungdom- og voksne enkelt får med seg på vei til trening eller arrangementer.

Smittevernstiltakene som nå gjelder for norsk idrett kan bli langvarige, og de viktigste for å hindre økt smitte i idretten, og samfunnet for øvrig er:  

1. Hold avstand – 1 meter  

2. Vask hender før og etter trening 

3. Rengjør felles utstyr før og etter trening 

4. Syk? Bli hjemme 

5. Bruk egen drikkeflaske   

Skulle det blir endringer i rådene fra helsemyndighetene vil Norges idrettsforbund oppdatere informasjonen slik at idrettslagene alltid har oppdatert innhold som de kan dele videre til sine medlemmer.    

Følg anbefaling som kommer fra gruppene og ta kontakt med ansvarlig trener om det er spørsmål. Videre henvises det til NIF's informasjonsside for håndtering av situasjonen rundt koronavirus: Les mer her.

 

NIF har også laget en samleside hvor det gis informasjon om:

- Juridiske konsekvenser
- Økonomiske konsekvenser
- Årsmøte og ting
- Spørsmål og svar
- Oversikt over hvem som kan svare på hva
- Aktuelle saker

Her er link til samlesiden.

 

Kalender

September
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301