Sarpsborg IL Alpint Barneidrett Friidrett Frisport Håndball Langrenn Svømming
Utvidet søk >>

NM Langbane iTrondheim
Våre svømmere gjorde en fantastisk innsats under NM Langbane i Trondheim i begynnelsen av juli. Sarpsborg Arbeiderblad skrev en artikkel som vi har fått tillatelse til å bruke i denne artikkelen.
[les mer...]
Sommeravslutning 2017 flyttet en uke frem
I hht. værmelding er det forventet store mengder nedbør onsdag den 7/6 og derfor er sommeravslutningen flyttet en uke frem. Samme tid og samme sted!
[les mer...]

Treningstider SOMMER - fra 1 juni - Alle partier
Fra den 1. juni er det nye treningstider for alle partier. Se oppdatert info på Facebook, Sarpsborg Svømmegruppa SIL. Både Kurland og Lande skole stenger sine bassenger fra denne dato og Sarpsborghallen stenger for publikum. Med bakgrunn i dette har vi satt opp treningstider i juni slik at alle partier kan få trent i Sarpsborghallen. Dette vil være et ekstratilbud for de svømmerne som normalt trener på skolene, med bakgrunn i at juni - august er skolestengt og at perioden uten svømmetrening ikke skal bli altfor lang. For de øvrige partier som normalt svømmer i Sarpsborghallen så må dere sjekke oversikten for evt. nye treningstider. Treningstider for august til komme senere.
[les mer...]
Sommeravslutning onsdag 7. juni - kl. 18,00
Det begynner å nærme seg sommerferie og vårsesongen er snartt over for mange av dere. Vi markerer dette med vår tradisjonelle sommeravslutning for hele familien på plassen bak Sarpsborghallen. Ta med grillmat, drikke, samt campingstol/bord. Grillene vil være varme fra kl. 18,30. Vi serverer kaffe og kaker! Det vil bli høytidelig utdeling av vårens Perssløyfer, markering av våre trenere og felles hygge! Håper flest mulig tar seg ti å komme - Hjertelig velkommen alle sammen!
[les mer...]

Teknikktrening lørdag 17.06.2017 - kl 15,00
Teknikktrening med Betina for A- til E-partiet. Denne lørdagen er det svømmearten BRYST som står for tur. For de av dere som hadde planer på å delta på Lambadalekene på Lambertseter i Oslo denne helgen så håper vi at dere kan velge noen øvelser på søndag slik at dere kan få med dere denne økten på lørdagen. Her er det en gylden anledning til å prøve teori i praksis ved å melde seg på 100 meter bryst på søndagen! Vel møtt alle sammen!
[les mer...]
Foreldremøte i Svømmegruppa
Da har sesongen kommet igang, alle partier er nå i trening og vi ønsker å holde et foreldremøte for å informere om hva som skjer i sesongen 2014/2015.
[les mer...]

Sommeravslutning svømmegruppa
Velkommen til sommeravslutning mandag 15. juni kl 18.00 bak Sarpsborghallen !!
[les mer...]
Vårspretten 2015
Da ønsker vi velkommen til Vårspretten 2015 her hos oss i Sarpsborg lørdag 9. mai 2015. Stevnestart er kl 12.00 og innsvømming/lagledermøte er fra kl 11.00. Her finner dere innbydelsen og stevneoppsettsfila til Victoria-programmet.
[les mer...]

Fredriksborglekene 2015
Da er den 5. versjonen av Fredriksborglekene i gang og det har vært veldig mange flotte resultater. Det er et godt samarbeidsstevne mellom Kongstensvømmerne og oss i SIL. Vi drar god nytte av hverandres ekspertise og gjør som flere burde gjort, samarbeider på tvers av byer i Østfold !
[les mer...]
Olavslekene og Lille Olav 2014
Da er det kun 14 dager til vårt approberte stevne Olavslekene og 3 uker til vårt uapproberte /rekruttstevne Lille Olav. Linker til relevant informasjon vil dere finne i denne artikkelen.
[les mer...]Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her
Motta nyheter rett i eposten!
Din epost: